Ние от Кристал Про вярваме, че всеки заслужава да заблести!

Фирма Кристал Про е утвърдена на българския пазар повече от десет години. За това време успяхме да докажем на нашите клиенти, че сме надежден партньор, на когото могат да разчитат.

За нас е важно да създаваме красиви бижута на достъпни цени! Затова нашите кристали са с най-високо качество и шлифовка. Така можем да Ви гарантираме, че с нас избирате не само стил, но и най-доброто на българския пазар.

Искате ново бижу с кристали, за да зарадвате себе си или да напомните на някого, че е специален? Или просто искате да си вземете нещо спиращо дъха, за да отпразнувате магичен момент?

Каквото и да търсите, ние можем да Ви предложим подходящи бижута с кристали. Предлагаме Ви широка гама от оригинални бижута с кристали – колиета, висулки, пръстени, обеци, гривни и комплекти. Моделите се предлагат в два варианта – сребърна серия и изработени от бижутерийна сплав с родиево покритие.

Освен това, нашите бижута обхващат голяма цветова палитра, размери и форми. Единственото, което трябва да направите е да изберете цвят и да разгледате нашите прекрасни модели.

Ако искате да ги видите на живо, заповядайте в нашия физически магазин на ул. Генерал Колев №76, град Варна.

  • На всички наши настоящи и бъдещи клиенти на едро предлагаме изгодни условия и цени.
  • Внимание: „Кристал Про” е запазена търговска марка. Всяко неправомерно използване на името й се преследва от закона.